Ambasadori

Stefan Stan

Ștefan Stan este un cântăreț român de muzică blues-soul care a câștigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs Vocea României. Pe parcursul competiției interpretul s-a făcut remarcat prin intermediul glasului său „baritonal, aspru și ușor gutural”, iar la data de 26 decembrie a fost desemnat marele câștigător al emisiunii.

“Ma bucur si sunt onorat sa fac parte din proiectul “O noua atitudine”. Mereu am fost responsabil si am incercat sa transmit mai departe faptul ca totul incepe cu si de la noi, iar fiecare actiune a noastra determina alte actiuni. Felicitari InfoCons pentru toate campaniile de informare, educare si responsabilizare a cetatenilor!”

Codrin Mircea

Codrin Mircea este un artist și designer român, născut la Iași. Absolvent al Universității de Arte din Iași și masterand în Studii Europene la Universitatea A.I. Cuza, a pus în 2009 bazele proiectului Romanian Designers, care promovează online designeri din domenii precum grafică, modă și amenajări interioare.

“Educația prin artă ajută dezvoltarea și descoperirea unor noi abilități și capacități ale elevilor. Va crea bucurii și momente unice, memorabile. Arta este atemporală și universală și nu poate avea decât un rol benefic în evoluția copiilor.”

Anca Țurcașiu

Anca Turcasiu este cantareata si realizatoare TV, actrita si profesoara de muzica.A cucerit publicul datorita calitatilor vocale si prin rolurile din filmele „A doua cadere a Constantinopolului”si „Miss Litoral”, cu melodiile sale sensibile, dar si cu cantecele pentru copii.

Daniela Nane

Daniela Nane este o actriță română, cunoscută pentru rolurile din ”Orient Express” sau ”La Bloc”, câștigătoare a ediției din 1991 a concursului Miss România și prima participantă a României la Miss Universe.

Corina Martin

Corina Martin este președintele Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Litoral – Delta Dunării.